PROJELERİMİZDEN

Göreve geldiğim ilk yıllardan itibaren halkımın istekleri ve beklentileri doğrultusunda hizmet yapmaya çalıştım.

Bu doğrultuda kasabamız Çimeli ve Boğaziçi Mahallelerinde 4 Kilometrelik bir yol genişletme uygulaması yapıldı ve asfaltlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur.

150 Hektar olan İmar Planımızı genişleterek 470 Hektara çıkardık. Kasabamızda 250 Hektarlık bir alanda 18. Madde uygulaması yapılarak tamamlandı. İlköğretim Okullarına Arsa tahsis edilerek okullarımız yenilendi.

Kasabamız konut alanlarının tamamına 34 Kilometre Kanalizasyon Şebekesi yapılarak tamamlandı.

Kasabamız mahallelerinde 30.000 m2 kilitli parke taşı döşemesi yapılarak halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Muhtelif yol ve parklarda yaklaşık 20.000 adet ağaçlandırma çalışması yapılmıştır. Araç filomuza 2 adet midibüs, 1 adet kepçe ve 1 adet damperli kamyon alarak hizmete sunulmuştur.

Bir adet Cenaze yıkama ve morg aracı alınmıştır.

Kasaba içerisinden geçen bulasan deresi üzerine 5 adet köprü ve menfez yapılarak halkın hizmetine sunulmuştur.

Okul, Cami ve Sağlık Ocağı alanlarında Çevre düzenlemesi yapılarak tamamlanmıştır.

Belediyemiz birimlerine bilgisayar ve yazılım programları alınarak halkımıza daha hızlı bir şekilde hizmet verilmesi için hizmete sunulmuştur.

Gelecek için;

Tamamlanan Kanalizasyon Şebekesi için gerekli olan Atık su Arıtma Tesisi Projesi halen yapım aşamasında ve 2017 yılı içerisinde bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Mevcut İçme suyu Şebekesi projesi yenilenerek 2018 yılında halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Kasabamız içerisinde bulunan Park, Çocuk Parkı gibi alanların projelendirmesi tamamlanmış olup 2019 yılına kadar halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Kasabamız Bulasan deresi Islah projesi yapımı halen devam etmekte olup 2019 yılına kadar 7 kilometre dere ıslah projesi tamamlanacaktır.

Bu alanlarda yürüyüş yolları piknik alanları ve ağaçlandırma çalışması yapılacaktır.

Belediyemiz içme suyu ve Arıtma Tesisi için gerekli olan elektrik enerjisini Güneş Enerjisinden karşılamak amacı ile Güneş Enerjisi Projesi 2018 yılına kadar tamamlanacaktır.